top

Zondag 3 juni 2018

WAMMEK VOLLENBAK

Nicky Jones

Een streekgenoot die van zijn grote passie zijn beroep maakte: schlagermuziek. Ooit stond hij in de finale van de Soundmixshow, speelde hij in Tien om te Zien en speelde hij het voorprogramma van onder meer Will Tura. Een gevestigde waarde, zeg maar, een man die zijn muziek ademt en dat wat graag met ons deelt.

The Mates

The Mates

The Beatles, The Rolling Stones, David Bowie, CCR, Queen en veel meer: wij krijgen al water in de mond wanneer we horen wat The Mates live zoal spelen. Deze coverband is dan ook geen gewone: vier muzikanten met een karrenvracht aan ervaring - ze speelden onder meer in Toast en Splinter - en de gave om van elke feesttent een frivole en zwoele pop- en rocktempel te maken.

Edje Ska & The Pilchards

Edje Ska

Wanneer Edje Ska & The Pilchards optreden, is er maar één zekerheid: gezongen en gedanst wordt er. Frontman Edje verdiende zijn strepen uitgebreid in ons land en Nederland. Voeg daar de ervaren Pilchards, met onder meer ervaring bij Channel Zero en Guido Belcanto, aan toe en je krijgt een explosieve feestgroep die zijn gelijke amper kent.

Naar boven Print deze pagina